jueves, 19 de febrero de 2015

ELS X PREMIS DE L`ÈSPORT DE LA POBLA DE VALLBONA SE CELEBRARAN EL 27 MARZO 2015


Premis de l'Esport
Els premis de l’esport van nàixer amb el propòsit de reconéixer la labor de totes les persones i entitats que diàriament participen d’una forma o una altra en l’objectiu comú que l’esport de la Pobla de Vallbona cresca i s’hi consolide.
L’esport és un fenòmen social i cultural en el qual participen diverses persones i entitats. Sense dubte la peça fonamental d’aquest gran entramat són els esportistes, sense els quals no hi hauria esport. Però perquè aquests puguen competir es necessita la labor dels altres, com són els entrenadors, els delegats del club, els treballadors  de les instal•lacions, els patrocinadors, els mitjans de comunicació, etc.
La Gala de l’Esport de la Pobla de Vallbona s’ha convertit en un referent anual per a totes les persones relacionades amb aquest fenomen i per aquest motiu volem recordar en el següent apartat totes aquelles persones que han aconseguit algun dels premis en les edicions que s’han celebrat. Sense dubte els elegits han passat a formar el patrimoni històric i cultural del nostre municipi.
L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona a través de la seua Regidoria d'Esports, convoca la décima edició dels “Premis de l'Esport” de la localitat, per a reconéixer els millors resultats esportius del any 2014 o de la temporada 2014-2015 així com la labor a favor de l'esport, realitzat per les diferents entitats i esportistes del municipi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario